"Недільний кролик"
598
інгредієнти:
- Кролик 1 шт.
- Сметана 200 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Вода (оцет)
- Сік лимонний 1 ст.л.
Тушку кролика розділити на частини, залити холодною водою, додати трохи оцту, щоб була легка кислинка, і залишити на 2-3 години.
Потім кролика серветкою обсушити, обробити на порційні шматки і обсмажити на олії. Вогонь зменшити і тушкувати на повільному вогні під кришкою.
При тушкуванні можна додати морквину і цибулю.
Приготувати соус.
На сковороді розтопити вершкове масло, додати борошно і, безперервно помішуючи, вливати гарячу воду, щоб вийшла консистенція рідкої сметани, протушкувати і додати сметану, лимонний сік і приправу Вегета.
За 10 хвилин до готовності кролика додати соус і дати кролику протушкуватися у заливці на повільному вогні.
Салат с Белыми грибами и рукколойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі