"Недільний кролик"

ДРУГІ СТРАВИ
545 "Недільний кролик"
Фото -
інгредієнти:
  • Кролик 1 шт.
  • Сметана 200 мл
  • Борошно 1 ст.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Вода (оцет)
  • Сік лимонний 1 ст.л.

Тушку кролика розділити на частини, залити холодною водою, додати трохи оцту, щоб була легка кислинка, і залишити на 2-3 години.

Потім кролика серветкою обсушити, обробити на порційні шматки і обсмажити на олії. Вогонь зменшити і тушкувати на повільному вогні під кришкою. 

При тушкуванні можна додати морквину і цибулю.

фото Приготувати соус.

На сковороді розтопити вершкове масло, додати борошно і, безперервно помішуючи, вливати гарячу воду, щоб вийшла консистенція рідкої сметани, протушкувати і додати сметану, лимонний сік і приправу Вегета.

За 10 хвилин до готовності кролика додати соус і дати кролику протушкуватися у заливці на повільному вогні.

Салат с Белыми грибами и рукколойМясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter