Недільна вечеря
- Курча 1 шт.
- Печериці 500 г
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Соус (чилі гострий) 1 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Масло вершкове 100 г
- Спеції (сіль, перець)
Тушку курча ретельно вимити, обсушити. Розрізати по грудях і розгорнути.
Посолити, поперчити з усіх боків, злегка масажуючи.
Почистити і порізати гриби соломкою. Нарізати цибулю.
Обсмажити гриби, додати до них цибулю, обсмажити, помішуючи, щоб цибуля не пригоріла. Додати сметану, трохи посолити, поперчити і тушкувати пару хвилин.
Акуратно відділяючи шкіру, заштовхати під неї смажені гриби. Рівномірно розподілити начинку під шкірою.
Приготувати соус: змішати майонез, чилі і мед. Картоплю почистити і відварити в підсоленій воді до напівготовності.
Деко змастити трохи олією, викласти на нього курча, обмазати приготовленим соусом. Навколо курча викласти картоплю, на кожну картоплину покласти по шматочку вершкового масла. Поставити в розігріту духовку. Випікати до скориночки (півтори години).
Рождественская выпечка рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Всегда круглосуточно. Мечта: салат белочка рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепты капусты пелюсткиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты кексов на любой вкус: рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с буряком.
Вкусные рецепты с фото - как испечь пирог с тыквой. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter