Недільна страва
766
інгредієнти:
- М´ясо 800 г
- Локшина (вермішель) 1 кг
- Яйце (варене) 10 шт.
- Сир 100 г
- Часник 5 зуб.
- Соус (томатний) 1.5 л
- Петрушка 50 г
- Олія рослинна 100 г
- Вино червоне 100 г
Відбити м'ясо. Посолити, поперчити, посипати часником і петрушкою. Викласти у ряд яйця.
Загорнути у рулет і зав'язати.
Обсмажити цибулю, м'ясо, додати склянку вина.
Залити томатом і варити на повільному вогні півтори години.
Дістати м'ясо на тарілку.
Соус залишений змішати із вареною локшиною, додати туди рубане яйце і сир.
Усе викласти на деко і на 20 хвилин у духовку.
Кулинарные рецепты-фотокулинария: первые блюда рецепты.
Рецепт кекс столичный recepti.biz.ua
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепти блюд з мяса. Мультиварка Philips.
Рецепт пасхиНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі