Не грузинське чахохбілі
615
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 700 г
- Олія рослинна 100 г
- Томатна паста 4 ст.л.
- Вино червоне 1 скл.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Аджика 1 ч.л.
- Перець горошком
- Сіль
Курку нарізати (можна з кісточками) невеликими шматочками.
Цибулю нарізати півкільцями або чвертькільцями.
М'ясо, цибулю, олію, вино, томатну пасту, хмелі-сунелі і аджику скласти у казанок (каструлю), перемішати.
Довести до кипіння.
Зробити маленький вогонь і залишити тушкуватися на 50-60 хвилин. За 10 хвилин до готовності додати перець горошком, лавровий лист і сіль.
Как приготовить летний салат - рецепт приготовления салата мимоза.
кулинарные рецепты торт Киевский
Салаты рецепты: салаты с фото. Срочное фото. Срочная полиграфия.
Купить кондитерку: медовик торт. Наборы для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі