Наворочені пельмені
647
інгредієнти:
- Філе куряче 400 г
- Лаваш 5 шт.
- Морква 1 шт.
- Буряк 1 шт.
- Томатна паста 100 г
- Сіль
- Бульйон 1 скл.
- Олія рослинна
Нарізати куряче філе на середні шматочки, посолити, залишити хвилин на 15-20.
Лаваш: борошно, вода і сіль. Замісити тісто, розгорнути середнього розміру коржі, обсмажити на сухій сковороді.
Морквину нарізати кружечками, покласти на сковороду з розігрітою олією.
Очистити буряк, нарізати брусочками, відправити до моркви.
Можна додати томатну пасту.
Додати бульйон.
Як "подушка" буде майже готова, загорнути філе в коржі, зробити трубочки, викласти їх на "подушку".
Хвилин 15 тушкувати, періодично поливаючи овочевим соком і бульйоном.
ЗдесьКлассические и оригинальные рецепты пасты и соусов на
Орехи и сухофрукты ?KO BAUM - салаты из яблок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі