Навага, фарширована грибами на моркв’яній "подушці"
- Навага 4 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці (заморожені) 300 г
- Сметана 4 ст.л.
- Майонез (легкий) 4 ст.л.
- Сир твердий 80 г
- Спеції (сіль, перець)
- Приправа (для риби)
- Лимон 0.33 шт.
- Олія рослинна
Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Злегка присолити.
Рибу почистити і добре промити. Посипати приправою для риби, сіллю і перцем. Укласти у миску і збризкати лимонним соком. Відкласти у сторону.
Печериці злегка розморозити і нарізати шматочками.
Цибулю нарізати тонкими чвертькільцями.
Цибулю викласти на розігріту з рослинною олією сковороду і обсмажити до золотистого кольору.
Додати гриби і обсмажити до випаровування рідини. Посолити і поперчити.
Коли начинка трохи охолоне, набити черевця наваги і закріпити їх зубочистками.
Форму змастити олією, викласти моркву і розрівняти. Зверху викласти нафаршировані рибки.
Майонез змішати зі сметаною, залити рибки зверху. Поставити форму у гарячу духовку. Запікати 15 хвилин.
Витягнути форму, засипати рибку натертим на дрібній тертці сиром і знову поставити у духовку. Запікати до рум'янцю.
На велику тарілку викласти рибку, уздовж рибки викласти морквину. Гарнірувати відвареною картоплею і свіжими овочами.
Салаты новинки рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты в пост на каждый день с фото блогРецепты постных блюд. Статья о Великом посте
Рецепты на святую вечерюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua штрудель-яблочный пирог
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter