Натуральні котлети із курячого філе
1204
інгредієнти:
- Філе куряче 800 г
- Борошно 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Вода 1.5 скл.
- Овочі (квасоля або капуста) 1 кг
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Куряче філе порізати на рівні частини і злегка відбити з обох сторін.
Приготувати кляр: 1 склянку борошна розвести водою до стану густої сметани. Вбити одне яйце, посолити і поперчити.
Обидві сторони філе вмочити у кляр і обсмажити.
Обсмажувати на рафінованій олії.
Першу сторону - до рум'яної скориночки (не більше 5-7 хвилин).
Другу сторону так само, але під прикритою кришкою.
Відварити овочі для гарніру.
Можна у тарілку покласти свіжі овочі та зелень.
Соус приготувати будь-який.
recepti.biz.ua рецепт Киевский торт
Рецепт крем заварнойУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі