Нар ковурма
- Фарш яловичий 200 г
- Фарш баранини 200 г
- Каштан 500 г
- Цибуля
- Гранат 2 шт.
- Сіль, перець
Фарш яловичий і баранини змішати, додати цибулю, пропущену через м'ясорубку, посолити і поперчити. Сформувати кульки завбільшки з волоський горіх.
3 великі цибулини нарізати півкільцями.
Каштани відварити, почистити.
2 граната обробити на зерна.
На плиту поставити каструльку з водою, довести до кипіння, укинути порціями кульки. Паралельно на сковороді спасерувати цибулю. Як тільки кульки спливуть, вийняти їх шумівкою і відразу у сковорідку і так усі кульки. Все накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні хвилин 10. Додати відварені каштани, посолити, можна додати шафран. Тушкувати, періодично помішуючи, додати трохи гранатного соку. Під кінець додати зерна граната, тушкувати хвилин 5.
На гарнір можна подати рис.
Закваски для йогурта Yogurton - ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
Салат с окороком и омлетом тут
Рецепты пасхи. Пасха рецепты кулынарии.
Рецепты для мультиварки, вкусно: приготовление пасты в мультиварке.
Варенье из шишек, удиви друзей: конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты оптом со склада.
Рецепт окрошки на минеральной воде здесь
Рецепты для мультиварки, вкусно - как испечь пирог с тыквой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter