"Наполеон" з картопляною й грибною начинкою
- Тісто листкове бездріжджове 400 г
- Картопля 6 шт.
- Молоко 150 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 500 г
- Сир твердий 100 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Спеції
- Сіль
Гриби нарізати невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Розігріти в сковорідці олію, обсмажити цибулю. Додати гриби і готувати до повного випаровування рідини.
Картоплю відварити. Сир натерти на крупній тертці. У підігріте молоко додати спеції для картоплі. Влити суміш в картоплю і гарненько потовкти.
Картоплю змішати з грибами і додати дрібно нарізану зелену цибулю.
Листкове тісто розкотити на 4 пласта. Духовку розігріти до 200 градусів. Деко збризнути водою. Викласти листкове тісто і випікати до золотистого кольору.
На деко покласти листковий корж, зверху начинку, посипати сиром. Далі знову корж. І так повторити ще 2 рази. Накрити зверху останнім коржем.
Трохи змастити майонезом, присипати сиром верхній шар пирога. Повернути в духовку на 10 хвилин до зарум'янювання.
Капуста пелюстка рецепт без уксусаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Десерты без выпечки рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Мультиварка Philips: легкие супы рецепты с фото. Рецепты супов на каждый день.
Яблочный штрудель видеояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter