Найніжніша куряча печінка із майораном у хрусткому пивному клярі
859
інгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Пиво світле 300 мл
- Борошно пшеничне 7 ст.л.
- Майоран 0.5 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Печінку промити, обсушити.
Посолити і поперчити.
Посипати майораном.
Кляр. У крижане пиво додати борошно до консистенції рідкої сметани, всипати по ложечці. Можна додати трохи солі.
Печінку занурити у кляр.
Викласти на сковорідку із добре розігрітою олією. Обсмажити із двох сторін до скориночки.
Подавати у гарячому вигляді.
Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з грибами.
Салат с Курицей и ананасами слоямиА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Американская кухня рецепты с фотоСтихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі