Найніжніша куряча печінка із майораном у хрусткому пивному клярі

ДРУГІ СТРАВИ
859 Найніжніша куряча печінка із майораном у хрусткому пивному клярі
Фото - Найніжніша куряча печінка із майораном у хрусткому пивному клярі
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Пиво світле 300 мл
  • Борошно пшеничне 7 ст.л.
  • Майоран 0.5 ч.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Олія рослинна

Найніжніша куряча печінка з майораном, в хрусткому пивному клярі інгредієнти Печінку промити, обсушити.

Посолити і поперчити.

Найніжніша куряча печінка з майораном, в хрусткому пивному клярі Посипати майораном.

фото Найніжніша куряча печінка з майораном, в хрусткому пивному клярі Кляр. У крижане пиво додати борошно до консистенції рідкої сметани, всипати по ложечці. Можна додати трохи солі.

Найніжніша куряча печінка з майораном, в хрусткому пивному клярі Печінка куряча

Найніжніша куряча печінка з майораном, в хрусткому пивному клярі Пиво світле Печінку занурити у кляр.

Найніжніша куряча печінка з майораном, в хрусткому пивному клярі Борошно пшеничне Викласти на сковорідку із добре розігрітою олією. Обсмажити із двох сторін до скориночки.

Найніжніша куряча печінка з майораном, в хрусткому пивному клярі Майоран Подавати у гарячому вигляді.

Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з грибами.

Салат с Курицей и ананасами слоямиА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

Американская кухня рецепты с фотоСтихи американских поэтов, биографии

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter