Нагетси курячі
- Грудка куряча 4 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 60 г
- Карі порошок 0.5 ст.л.
- Сухарі панірувальні (можна посушити білий хліб і подрібнити) 250 г
- Мак олійний 1 ст.л.
- Майонез 200 г
- Цедра лимона 1 шт.
- Цибуля зелена
- Олія рослинна
Курячі грудки ріжемо шматочками середнього розміру.
Панірувальні сухарі перемішуємо з маком. Якщо ж беремо білий хліб, то ріжемо його скибочками і поміщаємо в розігріту до 11°С духовку хвилин на 20, потім подрібнюємо блендером або кухонним комбайном.
Борошно насипаємо в пакет і туди ж додаємо карі. Все перемішуємо.
Яйця збиваємо.
Різані курячі грудки поміщаємо в пакет з борошном і карі, пакет закриваємо рукою і інтенсивно струшуючи туди-сюди обвалюємо шматочки в борошні. Потім беремо по одному шматочку і вмочаємо в яйце, відразу ж обвалюємо в сухарях з маком.
До цього етапу має бути розігріта олія в каструлі для фритюру. У розігріту олію укладаємо шматочки запаніровані курки і обсмажуємо по 3-4 хвилини з кожного боку. Олію ні в якому разі не тримаємо на сильному вогні інакше почне горіти. Обсмажені нагетси укладаємо на паперові серветки, щоб стекла зайва олія.
Лимонний соус. У соусник кладемо терту на дрібній тертці цедру лимона і подрібнену зелень цибулі. Додаємо майонез, все ретельно перемішуємо. Соус готовий.
Готовим со вкусом: арахисовое масло рецепт с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты даши малаховой
Рецепты выпечки пасхи. Пасха рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter