На старт! Увага! Руш!
783
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 3 шт.
- Вино червоне 100 г
- Приправа (перець червоний і чорний, базилік, кмин, пажитник, куркума)
Курочку натерти спеціями і полити вином. Відправити у холодильник маринуватися на пару годин.
Нарізати шматочками яблука.
У широке куряче місце покласти яблука.
У рукав для запікання яблучну курку. Навколо викласти залишки яблук і вилити у рукав залишений маринад.
Поставити у духовку, нагріту до 200 градусів, на 30-40 хвилин у рукаві. Потім обережно з одного боку відкрити рукав і дати курочці підрум’янитися 10-15 хвилин при такій же температурі. Викласти на тарілку. У ароматну курячу юшку покласти відварений рис.
Рецепты торт Киевский советскийТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
recepti.biz Тексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
recepti.biz Торты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі