М'ятно-селерова курочка
- Грудка куряча (філе) 4 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Селера черешкова 4 шт.
- Бульйон (курячий, вода) 1 скл.
- Карі (порошок) 1 ст.л.
- Вершки (10-15%) 300 мл
- Перець білий (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- М´ята (свіжа) 3 шт.
Філе обмити, обсушити і нарізати смужками.
Черешки селери вимити, очистити від жорстких жилок і нарізати упоперек на скибочки.
Світлу частину порею нарізати кільцями.
У глибокому сотейнику розігріти пару столових ложок олії і злегка обсмажити порей до м'якості.
Додати селеру і пару хвилин обсмажувати на маленькому вогні.
Влити бульйон або воду, щоб тільки злегка покрив овочі, і тушкувати до м'якості.
Із гілочок м'яти обірвати листочки, порвати їх і додати у сотейник. Тушкувати пару хвилин.
Викласти овочі у каструльку і збити блендером до однорідного пюре.
У сотейник додати 1 ст. л. олії і викласти м'ясо.
М'ясо обсмажити, не допускаючи рум'янцю, посипати карі.
Додати борошно і ще кілька хвилин тушкувати м'ясо.
Викласти м'ятно-селерове пюре, перемішати.
Влити вершки, довести до кипіння і на маленькому вогні тушкувати до готовності м'яса.
Всипати перець і перемішати.
Подати із картоплею.
Консервы тм Tushe: украинская кухня доставка. Фотообои в интернет-магазине.
www.recepti.biz.uaСборник кулинарных рецептов
Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей.
recepti.biz.ua торт медовый медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter