М'ятний сібас із м'ятним соусом і рисом
- Сібас
- Імбир (корінь тертий) 1 ст.л.
- М´ята (гілочки) 8 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Вино біле 3 ст.л.
- Олія виноградних кісточок 3 ст.л.
- Вершки (жирні) 250 мл
- Крохмаль кукурудзяний 1 ч.л.
Замаринувати рибу.
Маринад: перетерти у ступці м'яту із сіллю (потрібно домогтися консистенції пасти), вимішати в мисці олію, соєвий соус, імбир, вино і м'яту.
Залити отриманою сумішшю рибу і залишити в холодильнику не менше, ніж на дві години.
Обсмажити рибу до золотистої скоринки з обох сторін, закрити кришкою і тушкувати до готовності, хвилин 10.
Для соусу приготувати м'ятну пасту (м'ята із сіллю).
У сотейник помістити вершки, м'ятну пасту і нагріти на повільному вогні. Через пару хвилин додати кукурудзяний крохмаль. Акуратно вимішати, щоб не було грудок.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты на пасху. Рецепт творожной пасхи.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты блюда на рождество. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter