М'ятний сібас із м'ятним соусом і рисом

ДРУГІ СТРАВИ
744 М'ятний сібас із м'ятним соусом і рисом
Фото - М'ятний сібас із м'ятним соусом і рисом
інгредієнти:
  • Сібас
  • Імбир (корінь тертий) 1 ст.л.
  • М´ята (гілочки) 8 шт.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Вино біле 3 ст.л.
  • Олія виноградних кісточок 3 ст.л.
  • Вершки (жирні) 250 мл
  • Крохмаль кукурудзяний 1 ч.л.

Замаринувати рибу.

Маринад: перетерти у ступці м'яту із сіллю (потрібно домогтися консистенції пасти), вимішати в мисці олію, соєвий соус, імбир, вино і м'яту.

Залити отриманою сумішшю рибу і залишити в холодильнику не менше, ніж на дві години.

М'ятний сібас з м'ятним соусом і рисом (в дусі мінімалізму) Обсмажити рибу до золотистої скоринки з обох сторін, закрити кришкою і тушкувати до готовності, хвилин 10.

фото М'ятний сібас з м'ятним соусом і рисом (в дусі мінімалізму) Для соусу приготувати м'ятну пасту (м'ята із сіллю).

У сотейник помістити вершки, м'ятну пасту і нагріти на повільному вогні. Через пару хвилин додати кукурудзяний крохмаль. Акуратно вимішати, щоб не було грудок.

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты на пасху. Рецепт творожной пасхи.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты блюда на рождество. Рецепты для пароварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter