М'ясо "Зимовий вечір"
- Свинина 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яблуко (зелене) 1 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 100 г
- Олія
- Вино десертне (біле) 3 ст.л.
- Сіль
М'ясо нарізати великими шматочками, відправити у гарячу олію. Накрити кришкою, тушкувати і підсмажити 5-10 хв. Посолити.
Цибулю нарізати тонкими кільцями, моркву натерти на крупній тертці. Перекласти до м'яса. Налити пару ложок кип'яченої води. Накрити кришкою, тушкувати ще 5 хв.
Яблуко очистити, порізати кубиками.
Додати до м'яса чорнослив і яблуко.
Перемішати і тушкувати 5-7 хв. Додати вино і зняти з вогню.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты рождественской выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепты с фото - салат коктейль рецепты с фото.
Доставка готовой еды на неделю: салати на кожний день.
Как приготовить вкусный шашлык - домашний майонез миксером видео. Как приготовить домашний майонез.
Фуршеты канапе технология приготовления recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter