М'ясо зі сливами

ДРУГІ СТРАВИ
1039 М'ясо зі сливами
Фото - М'ясо зі сливами
інгредієнти:
  • Свинина (ошийок) 1 кг
  • Слива (угорка) 200 г
  • Томатна паста 25 г
  • Сіль 10 г
  • Спеції (для свинини) 5 г
  • Перець чилі 0.5 шт.
  • Цукор 20 г

М'ясо зі сливами інгредієнти М'ясо натерти з усіх сторін томатною пастою і залишити на ніч маринуватися у холодильнику.

Зранку посолити свинину і укласти у пакет для запікання, при цьому жировий прошарок повинен бути згори. Зверху викласти сливи, очищені від кісточок. Намагатися викладати угорку зверху.

М'ясо зі сливами Щільно зав'язати рукав, викласти на деко і поставити у духовку на 1,5-2 години при температурі 180 градусів.

 

Дістати лист із духовки, обережно розрізати рукав і перекласти м'ясо на тарілку. Рідину, що виділилася при запіканні свинини і сливи перетерти крізь металеве сито (можна сливи подрібнити блендером і потім додати м'ясний сік). Прокип'ятити соус зі спеціями, цукром і гострим перцем. Полити соусом м'ясо або подати соус окремо.

 

Сенсационный Термомикс ТМ5: салат с сердцем и горошком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты салатов на любой вкус - французские салаты рецепты с фото.

Рецепты панакоты с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Как приготовить летний салат - кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на каждый день.

Приготовление плова в стихах. Рецепт приготовления плов по узбекски.

Рецепт салат морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Худеть полезно и легко - диетолог светлана фус сайт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter