М'ясо зі сливами
- Свинина (ошийок) 1 кг
- Слива (угорка) 200 г
- Томатна паста 25 г
- Сіль 10 г
- Спеції (для свинини) 5 г
- Перець чилі 0.5 шт.
- Цукор 20 г
М'ясо натерти з усіх сторін томатною пастою і залишити на ніч маринуватися у холодильнику.
Зранку посолити свинину і укласти у пакет для запікання, при цьому жировий прошарок повинен бути згори. Зверху викласти сливи, очищені від кісточок. Намагатися викладати угорку зверху.
Щільно зав'язати рукав, викласти на деко і поставити у духовку на 1,5-2 години при температурі 180 градусів.
Дістати лист із духовки, обережно розрізати рукав і перекласти м'ясо на тарілку. Рідину, що виділилася при запіканні свинини і сливи перетерти крізь металеве сито (можна сливи подрібнити блендером і потім додати м'ясний сік). Прокип'ятити соус зі спеціями, цукром і гострим перцем. Полити соусом м'ясо або подати соус окремо.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салат с сердцем и горошком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов на любой вкус - французские салаты рецепты с фото.
Рецепты панакоты с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Как приготовить летний салат - кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на каждый день.
Приготовление плова в стихах. Рецепт приготовления плов по узбекски.
Рецепт салат морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Худеть полезно и легко - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter