М'ясо, запечeне з ківі
615
інгредієнти:
- Телятина
- Ківі
- Сіль
- Перець
Ківі очистити і нарізати кружечками.
Шматок м'яса помити, промокнути паперовими серветками. Зробити надрізи-кишеньки по всій поверхні. Укласти у них шматочки ківі.
Трохи посолити і поперчити всю поверхню м'яса. Нафарширований шматок обмазати м'якоттю ківі після того, як посолити і поперчити, залишити на ніч (у прохолодному місці). Вранці загорнути у фольгу і запекти в духовці при 200°C до готовності.
Приготовьте полезные салаты - салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Как приготовить вкусный шашлык - рождественская выпечка рецепты.
Рецепты морепродукты салатыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі