М'ясо, запечeне з ківі

ДРУГІ СТРАВИ
604 М'ясо, запечeне з ківі
Фото - М'ясо, запечeне з ківі
інгредієнти:
  • Телятина
  • Ківі
  • Сіль
  • Перець

Ківі очистити і нарізати кружечками.

Шматок м'яса помити, промокнути паперовими серветками. Зробити надрізи-кишеньки по всій поверхні. Укласти у них шматочки ківі.

Трохи посолити і поперчити всю поверхню м'яса. Нафарширований шматок обмазати м'якоттю ківі після того, як посолити і поперчити, залишити на ніч (у прохолодному місці). Вранці загорнути у фольгу і запекти в духовці при 200°C до готовності.

Приготовьте полезные салаты - салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

Как приготовить вкусный шашлык - рождественская выпечка рецепты.

Рецепты морепродукты салатыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Кулинарные рецепты от Tramontina - простые рецепты десертов без выпечки с фото.