М'ясо, запечене з ківі

ДРУГІ СТРАВИ
830 М'ясо, запечене з ківі
Фото - М'ясо, запечене з ківі
інгредієнти:
  • Свинина (відбивні, товсті) 3 шт.
  • Ківі 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Шматки м'яса промити в холодній воді й обсушити паперовим рушником. Із ківі зрізати тонку шкірку, одне ківі нарізати тонкими кільцями, інше подрібнити в блендері на пюре. У шматку м'яса зробити кишеню, у неї покласти шматочки ківі. Потім натерти м'ясо кашкою і залишити години на 2. Потім натерти м'ясо сіллю і перцем, покласти в «рукав», закріпити кінці. Готувати м'ясо в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці до готовності.

Рецепты консервация овощей. Консервация овощи.

Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти до нового року. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.

салати з мисливською ковбасою

Салат морепродуктов рецепт http://recepti.biz.ua

Рецепты из баклажанов - приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Приготовление домашнего майонеза. Домашний майонез рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter