М'ясо, запечене з ківі
- Свинина (відбивні, товсті) 3 шт.
- Ківі 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Шматки м'яса промити в холодній воді й обсушити паперовим рушником. Із ківі зрізати тонку шкірку, одне ківі нарізати тонкими кільцями, інше подрібнити в блендері на пюре. У шматку м'яса зробити кишеню, у неї покласти шматочки ківі. Потім натерти м'ясо кашкою і залишити години на 2. Потім натерти м'ясо сіллю і перцем, покласти в «рукав», закріпити кінці. Готувати м'ясо в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці до готовності.
Рецепты консервация овощей. Консервация овощи.
Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти до нового року. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Салат морепродуктов рецепт http://recepti.biz.ua
Рецепты из баклажанов - приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Приготовление домашнего майонеза. Домашний майонез рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter