М'ясо, запечeне у маринаді
734
інгредієнти:
- Стегно куряче 6 шт.
- Цибуля 5 шт.
- Майонез, сметана 250 г
- Оцет 3 ст.л.
- Спеції (паприка, перець, сіль, цукор, чилі, для шашлику)
- Яблуко 1 шт.
Цибулю порізати кільцями, додати майонез і оцет, спеції. Курку замаринувати у цій суміші на півгодини. Змастити форму соняшниковою олією, викласти курку, порізати і зверху посипати дрібно яблуко. Викласти зверху цибулю і полити трохи маринадом. Поставити у духовку на 50 хвилин, можна трохи довше. Через кожні 20 хв діставати і трохи поливати маринадом.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты без выпечки.
Торт Наполеон классический: рецепты тортов без выпечки.
Конфеты ирис в домашних условиях рецептконфеты ирис в домашних условиях
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюда на рождество.
Как приготовить вкусный шашлык - классический торт наполеон рецепт с фото.
www.recepti.biz.ua Рецепт: Майонез домашний
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі