М'ясо запечене у духовці
- Свинина 700 г
- Розмарин
- Сіль
- Часник 4 зуб.
- Спеції
Шматок свинини помити, нашпигувати часником, натерти спеціями.
Покласти на деко і поряд укласти 2 гілочки розмарину. Накрити зверху фольгою і на 30 хв у добре розігріту духовку.
Через 15 хв дістати деко і налити трохи червоного вина.
Через хвилин 15 дістати, зняти фольгу і дати м'ясові зарум'янитися.
Подавати з картоплею.
Безумно вкусные рецепты блюд - капуста пелюстка рецепт.
кулинарные рецепты первые блюда
Буряк салат рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты приготовления шубыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт домашний майонезКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Пирог со шпинатом и брынзой калорийностьРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter