М'ясо, запечене із яблуками та родзинками

ДРУГІ СТРАВИ
762 М'ясо, запечене із яблуками та родзинками
Фото - М'ясо, запечене із яблуками та родзинками
інгредієнти:
  • Баранина (яловичина) 2 кг
  • Цибуля 0.5 кг
  • Яблуко 4 шт.
  • Родзинки (кишмиш чорний) 0.5 скл.
  • Олія рослинна
  • Лимон (лайм)
  • Томатна паста
  • Сіль
  • Цукор
  • Спеції (мелений коріандр, зіра, кориця, чорний перець)

М'ясо, запечене з яблуками та родзинками інгредієнти Розігріти казан. М’ясо нарізати великими шматками. Якщо м'ясо не жирне - налити трохи олії. Якщо м'ясо із жирком, то покласти його у казан жирною стороною донизу, зачекати, доки жирок витопиться і обсмажити з усіх боків.

М'ясо, запечене з яблуками та родзинками Покласти до м'яса цибулю, порізану кільцями (півкільцями), і смажити, поступово зменшуючи вогонь, доки цибуля не буде танути і не придбає золотаво-коричневий колір (хвилин 15-20, щоб цибуля добре протушкувалася).

фото М'ясо, запечене з яблуками та родзинками Залити м'ясо киплячою водою так, щоб ледь прикривала і залишити кипіти хвилин 40 на маленькому вогні під кришкою.

М'ясо, запечене з яблуками та родзинками Баранина Додати ложку томатної пасти, чайну ложку меленого коріандру, 1/3 чайної ложки зіри, корицю - паличку завдовжки з палець, чорний перець і сіль.

М'ясо, запечене з яблуками та родзинками Лук Через 15 хвилин додати цукор (приблизно столову ложку, можна більше), сік лимона (лайма). Якщо потрібно - додати сіль, врегулювати кислоту цукром. Вийняти корицю.

М'ясо, запечене з яблуками та родзинками Яблука Яблука нарізати крупними часточками, видалити серцевину і обсмажити на олії.

М'ясо, запечене з яблуками та родзинками Ізюм Запарити родзинки.

М'ясо, запечене з яблуками та родзинками Рослинна олія для смаження Перекласти м'ясо у посудину для запікання, залити соусом.

М'ясо, запечене з яблуками та родзинками Лимон Розкласти яблука навколо м'яса, розсипати кишмиш. Яблука полити соком лимона (лайма), щоб не розповзалися.

М'ясо, запечене з яблуками та родзинками Томатна паста Щільно закрити фольгою і відправити у духовку на 45 хвилин. Подавати на стіл в тій же посудині.

На гарнір подати рис по-іранськи.

Салат з корейською морквою крабових паличокМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты салатов с морепродуктами тут

Высосать воздух из кулька. Производители кульков на украине.

Рецепты блюда на рождествоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Торт медовик фото recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter