М'ясо запечeне із сиром
- М´ясо
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник 2 зуб.
- Сир
М'ясо обмити і зрізати непотрібне.
Нашпигувати часником.
Обмазати спеціями, посолити.
Загорнути у фольгу. Так, щоб не було дірочок.
Поставити на 40 хвилин у духовку, нагріту до 190 градусів.
Вийняти.
Акуратно розгорнути. Але не виймати із фольги зовсім. Зробити форму типу тарілочки, щоб сік не розтікався і зробити у м'ясі надрізи не тонше одного см, глибиною майже до кінця шматочка, але не розрізаючи зовсім.
У ці розрізи укласти скибочки тугоплавкого сиру.
Змастити майонезом.
Поставити знову у духовку на годину-півтори. Готовність визначити по легкій скоринці.
Витягати краще не відразу. Дати м'ясові постояти хвилин 15 в духовці.
Рецепти до нового рокурецепти до нового року
Рецепты Приготовления - салат белочка рецепт. Готовим со вкусом.
Праздничный салат на Новый год 2016Праздничное агентство. Праздничная компания
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter