М'ясо з рисом і овочами
- Свинина 0.5 кг
- Рис 1.5 скл.
- Овочі 700 г
- Приправи (чебрець, куркума)
- Перець червоний (солодкий мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Олія рослинна
М'ясо розділити на 4 частини, відбити кухонним молотком, змішати приправу із сіллю і рясно втерти у м'ясо, залишити на 30 хвилин просочитися. Обсмажити на гарячій олії з кожної сторони приблизно 15 хв.
Відварити рис. Після закипання додати щіпку куркуми.
Склад овочів: квасоля зелена стручкова (50% від загальної кількості), морква, кукурудза, горошок зелений, картопля, броколі, цвітна капуста.
Овочі краще готувати у жаровні, але можна і в глибокій сковороді: нагріти олію, укинути овочі, додати невелику жменьку чебрецю, червоний солодкий мелений перець, чорний перець і сіль, постійно помішуючи довести до готовності протягом 12-15 хвилин.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить пирог из тыквы видеокак приготовить пирог из тыквы
Скороварки для приготовления каши: праздничные первые блюда. Натуральный рецепт от насморка.
ЗдесьБольше легкости в любимых блюдах с Calve Легкий. Вкусный и легкий рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter