М'ясо з рисом і овочами

ДРУГІ СТРАВИ
622 М'ясо з рисом і овочами
Фото - М'ясо з рисом і овочами
інгредієнти:
  • Свинина 0.5 кг
  • Рис 1.5 скл.
  • Овочі 700 г
  • Приправи (чебрець, куркума)
  • Перець червоний (солодкий мелений)
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Олія рослинна

М'ясо розділити на 4 частини, відбити кухонним молотком, змішати приправу із сіллю і рясно втерти у м'ясо, залишити на 30 хвилин просочитися. Обсмажити на гарячій олії з кожної сторони приблизно 15 хв.

Відварити рис. Після закипання додати щіпку куркуми.

Склад овочів: квасоля зелена стручкова (50% від загальної кількості), морква, кукурудза, горошок зелений, картопля, броколі, цвітна капуста.

Овочі краще готувати у жаровні, але можна і в глибокій сковороді: нагріти олію, укинути овочі, додати невелику жменьку чебрецю, червоний солодкий мелений перець, чорний перець і сіль, постійно помішуючи довести до готовності протягом 12-15 хвилин.

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить пирог из тыквы видеокак приготовить пирог из тыквы

Скороварки для приготовления каши: праздничные первые блюда. Натуральный рецепт от насморка.

ЗдесьБольше легкости в любимых блюдах с Calve Легкий. Вкусный и легкий рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter