М'ясо з підливою
673
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий зелений 1 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Томатна паста 5 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Кріп 2 ст.л.
- Цукор
- Сіль
- Перець чорний
М’ясо нарізати на шматочки, підсмажити до утворення скоринки, додати 2 ст. л. борошна і ще трохи обсмажити.
Додати цибулю, моркву, перець. Усе обсмажити до скориночки.
Додати сметану, води, томатну пасту або кетчуп, посолити, поперчити. Тушкувати на середньому вогні 15-20 хвилин. Перед подачею посипати зеленню.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рождественские рецепты выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепт торта медовикПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Торты без выпечки рецепты с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі