М'ясо з підливою

ДРУГІ СТРАВИ
673 М'ясо з підливою
Фото - М'ясо з підливою
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець солодкий зелений 1 шт.
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Томатна паста 5 ст.л.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Кріп 2 ст.л.
  • Цукор
  • Сіль
  • Перець чорний

М'ясо з підливою інгредієнти М’ясо нарізати на шматочки, підсмажити до утворення скоринки, додати 2 ст. л. борошна і ще трохи обсмажити.

М'ясо з підливою Додати цибулю, моркву, перець. Усе обсмажити до скориночки.

фото М'ясо з підливою Додати сметану, води, томатну пасту або кетчуп, посолити, поперчити. Тушкувати на середньому вогні 15-20 хвилин. Перед подачею посипати зеленню.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рождественские рецепты выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Рецепт торта медовикПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Торты без выпечки рецепты с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter