М'ясо з ожиновим соусом
861
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 500 г
- Ягода (ожина) 200 г
- Вино червоне 1 скл.
- Мед 2 ч.л.
- Вода 1 скл.
- Соєвий соус
- Часник 2 зуб.
- Сіль
М'ясо нарізати і замаринувати у соєвому соусі на 20 хвилин.
У сковороду налити воду, вино, додати ожину і тушкувати на невеликому вогні, щоб рідина зменшилася на половину. Додати мед.
Часник дрібно нарізати і разом із м'ясом викласти у сковороду.
Тушкувати до готовності м'яса.
Подавати із рисом або картопляним пюре.
Поможем выйти замуж в Германию - бите скло десерт рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
ЗдесьМолоко Рецепты Мультиварка. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі