М'ясо з овочами в рукаві
- Курка (філе) 1 кг
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сік гранатовий 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Карі
- М´ята (сушена)
- Лавровий лист 2 шт.
- Кмин
- Олія рослинна 50 г
- Масло вершкове 50 г
- Кріп 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
М'ясо нарізати на невеликі шматочки і скласти у глибоку посудину. Додати нашатковану півкільцями цибулю, натерту моркву, болгарський перець, нарізаний соломкою, гострий перець нарізаний кільцями, попередньо очищений від насіння і білих перегородок, помідор - невеликими кубиками, часник подрібнений, дрібку мускатного горіха, картоплю нарізану на невеликі кубики, щіпку м'яти, карі, лаврові листочки, зіру (кмин), подрібнену зелень кропу, петрушки, шматочок вершкового масла, олію і гранатовий сік.
Посолити і поперчити. Накрити посудину і поставити в холодильник на 1-2 години для маринування.
Потім скласти все в "рукав" і зав'язати.
Поставити пакет у вогнетривку форму. Зробити в рукаві кілька проколів для виходу пари. Включити духовку на 180 градусів.
У нагріту духовку поставити форму з пакетом.
Запікати 1-1,5 години. Дістати форму з пакетом, акуратно розрізати рукав і викласти у форму.
Рецепты салатов с омлетомПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
recepti.biz хлеб по домашнему
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварки для выпечки: новогодний кекс рецепт.
Рецепты Приготовления: рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Кафе продажа Яблочного штруделя. Яблочный штрудель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter