М'ясо з овочами в горщиках "Радість дачника"
- Свинина 300 г
- Броколі 200 г
- Капуста цвітна 200 г
- Кукурудза 150 г
- Перець солодкий 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вершки 200 мл
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Горіхи волоські 50 г
- Зелень
- Олія рослинна
- Тісто листкове бездріжджове
- Жовток яєчний 1 шт.
- Кунжут
М'якоть свинини нарізати шматочками й обсмажити на олії.
Броколі і цвітну капусту розділити на маленькі суцвіття, перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками, відварити кукурудзу, очистити та подрібнити цибулю.
Всі овочі, крім цибулі, перемішати і викласти на дно горщиків.
Другий шар - обсмажене м'ясо, третій - овочі, що залишилися.
Заливка: на олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати вершки і довести до кипіння, потім влити соєвий соус, перемішати і зняти з вогню.
У соус додати подрібнені волоські горіхи і зелень, все перемішати.
Залити вміст горщиків.
Із листкового тіста вирізати трикутники, накрити ними горщики, змастити жовтком, посипати кунжутом і відправити в духовку на 50 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рождественские рецепты выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепт лаваш на грилеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Новогодние рецепты блюд. Новогодние рецепты блюда.
Рецепты Приготовления: салати з мясом. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter