М'ясо з овочами "У рукаві"
- М´ясо (яловичина, свинина) 500 г
- Баклажан (великий) 3 шт.
- Кабачoк (молодий) 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Картопля 8 шт.
- Капуста цвітна 400 г
- Квасоля 400 г
- Спеції
- Олія
М'ясо дрібно нарізати на кубики 2х2 см. Трохи посолити, поперчити і прибрати в холодильник хвилин на 20.
Кабачки, баклажани і картоплю ретельно помити й нарізати кубиками (приблизно 4х4 см). Моркву помити, очистити й нарізати кружечками товщиною не більше 1 см.
Підготовлені овочі скласти у велику каструлю (миску), додати заморожені квасолю і цвітну капусту і заправити спеціями та олією.
Рукав для запікання зав'язати з одного боку і акуратно викласти овочі.
Дістати м'ясо з холодильника і перекласти в овочі.
Зав'язати пакет з другої сторони і дуже акуратно (щоб не порвати пакет) перемішати, щоб овочі і м'ясо рівномірно розподілилися по пакету.
Укласти пакет на деко, зробити кілька проколів і відправити в попередньо розігріту до 180-200°С духовку хвилин на 40-50.
Подати до столу зі сметаною або зеленню.
recepti.biz.uaлазанья со шпинатом
http://recepti.biz.ua конфета карамель
Рецепты новогодних блюд 2015 годаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты на святую вечерюРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Готовим со вкусом - кулинарные рецепты с фотографиями. Рецепт выпечки. Фото/Видео.
Блюда на любой вкус: рецепт торт наполеон. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter