М'ясо з овочами "У рукаві"

ДРУГІ СТРАВИ
1621 М'ясо з овочами "У рукаві"
Фото - М'ясо з овочами
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина, свинина) 500 г
  • Баклажан (великий) 3 шт.
  • Кабачoк (молодий) 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Картопля 8 шт.
  • Капуста цвітна 400 г
  • Квасоля 400 г
  • Спеції
  • Олія

М'ясо дрібно нарізати на кубики 2х2 см. Трохи посолити, поперчити і прибрати в холодильник хвилин на 20.

Кабачки, баклажани і картоплю ретельно помити й нарізати кубиками (приблизно 4х4 см). Моркву помити, очистити й нарізати кружечками товщиною не більше 1 см.

Підготовлені овочі скласти у велику каструлю (миску), додати заморожені квасолю і цвітну капусту і заправити спеціями та олією.

Рукав для запікання зав'язати з одного боку і акуратно викласти овочі.

Дістати м'ясо з холодильника і перекласти в овочі.

Зав'язати пакет з другої сторони і дуже акуратно (щоб не порвати пакет) перемішати, щоб овочі і м'ясо рівномірно розподілилися по пакету.

Укласти пакет на деко, зробити кілька проколів і відправити в попередньо розігріту до 180-200°С духовку хвилин на 40-50.

Подати до столу зі сметаною або зеленню.

recepti.biz.uaлазанья со шпинатом

http://recepti.biz.ua конфета карамель

Рецепты новогодних блюд 2015 годаКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты на святую вечерюРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Готовим со вкусом - кулинарные рецепты с фотографиями. Рецепт выпечки. Фото/Видео.

Блюда на любой вкус: рецепт торт наполеон. Картошка В Мультиварке Рецепты.