М'ясо з овочами у горщиках
664
інгредієнти:
- Яловичина 0.5 кг
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 8 шт.
- Зелень
- Олія оливкова
- Сіль
Помити овочі.
М'ясо нарізати тонкими скибочками.
Розкласти по горщиках і замаринувати на 30 хвилин у тонких скибочках помідорів. Додати цибулю і болгарський перець, нарізані півкільцями.
Моркву нарізати кубиками і розкласти по горщиках.
Картоплю нарізати соломкою, додати зелень петрушки, сіль і трохи води.
Поставити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 60-80 хвилин.
Готову страву заправити оливковою олією.
Как приготовить вкусный шашлык - салати на швидку руку. Заземление своими руками.
Рецепты блюд из филе рыбы. Рецепты блюд из рыбы.
Курчата фотоОтзывы и фото туристов
Холодные закуски рецепты видеоУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Готовим со вкусом - шашлык из куриных сердец.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі