М'ясо з овочами, тушковане у лаваші
- Лаваш
- М´ясо 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста цвітна 150 г
- Броколі 150 г
- Морква 150 г
- Картопля 150 г
- Сіль
- Перець чорний
- Кріп
- Петрушка
Нарізати м'ясо соломкою.
Цибулю натерти на тертці або подрібнити у блендері і додати трохи води, щоб начинка не була сухою.
Броколі і цвітну капусту розібрати на невеликі суцвіття.
Нарізати моркву.
Потім нарізати картоплю.
Усе посолити, поперчити, додати кріп, петрушку і добре перемішати.
Фольгу змастити олією.
У лаваш покласти овочі і загорнути.
Загорнутий лаваш покласти на фольгу і закрити у вигляді конверта і в духовку на 1 годину при 2ОО градусах.
Украшение блюд - салати на швидку руку. Как приготовить вкусный шашлык.
Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда. Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда.
Кулинария с пошаговыми фотографиямиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Вкусные и оригинальные рецепты салатов. Форум рецепты вкусных салатов.
Как приготовить летний салат - салат с морепродуктами рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салат с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Рецепты для пароварки, вкусно: фото рецепты новогодних блюд. Мультиварка Philips.
Киста почки. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter