М'ясо з овочами по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
728 М'ясо з овочами по-китайськи
Фото - М'ясо з овочами по-китайськи
інгредієнти:
  • Свинина (яловичина) 250 г
  • Соєвий соус
  • Баклажан 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Перeць гострий 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Гриби (печериці) 120 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Олія рослинна
  • Рис

М'ясо з овочами по-китайськи інгредієнти М'ясо дуже тонко порізати прямокутниками приблизно 2х4см.

М'ясо з овочами по-китайськи Викласти у миску і залити соєвим соусом, перемішати і залишити маринуватися приблизно годину, але чим довше, тим краще.

фото М'ясо з овочами по-китайськи

Почистити і помити всі овочі.

Поставити варитися рис.

Щоб рис був розсипчастим, його необхідно добре промити і ретельно злити воду.

У казанку нагріти трохи олії і викласти туди промитий рис. Перемішати його з олією і смажити так 2 хвилини, щоб кожна рисинка покрилася олією. Після цього залити окропом, довести до кипіння воду на великому вогні, посолити, закрити кришкою і зменшити вогонь до мінімуму. Тепер рис повинен варитися на дуже маленькому вогні.

М'ясо з овочами по-китайськи Свинина Баклажан розрізати уздовж навпіл і кожну половинку нашаткувати навскіс шматочками товщиною 0,5 см. Посипати сіллю і дати постояти.

М'ясо з овочами по-китайськи Соєвий соус Гриби порізати пластинками.

Моркву порізати кружечками довгастими досить тонко.

Болгарський перець порізати на сегменти, які потім порізати довгими ромбами.

Пекучий перець очистити від насіння і порізати соломкою.

М'ясо з овочами по-китайськи Баклажан Часник порізати не дуже тонкими пластинами, цибулю навпіл.

М'ясо з овочами по-китайськи Перець

Підготувати 2 сковороди.

 

Розігріти невелику кількість олії і укинути цибулю і часник, через деякий час додати моркву і разом обсмажити.

У цей час на другий сковороді на досить великому вогні обсмажити промиті й обсушені баклажани. Коли баклажани обсмажаться, вийняти їх шумівкою на паперовий рушник, щоб зайвий жир увібрався.

М'ясо з овочами по-китайськи Перeц На сковороді, де смажилися баклажани, швидко обсмажити м'ясо разом із соєвим соусом, у якому воно маринувалося.

М'ясо з овочами по-китайськи Морква У сковороду до овочів додати перець і гриби і все разом перемішати.

М'ясо з овочами по-китайськи Гриби Коли м'ясо обсмажиться, перекласти його до овочів, туди ж додати баклажани, посипати чорним меленим перцем, меленим коріандром. Можна додати півложки столового оцту. Якщо не вистачає солі, можна додати ще соєвого соусу.

Усе перемішати і страва готова.

М'ясо з овочами по-китайськи Цибуля ріпчаста

М'ясо з овочами по-китайськи Часник Подавати на стіл у тарілках із рисом. 

 

 

http://recepti.biz.ua рецепт арахисового масла

Вы кондитер из Петербурга: недорогой крем для торта.