М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ

Π”Π Π£Π“Π† Π‘Π’Π ΠΠ’Π˜
904 М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ
Π€ΠΎΡ‚ΠΎ - М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ
Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:
  • Π‘Π²ΠΈΠ½ΠΈΠ½Π° (яловичина) 250 Π³
  • Π‘ΠΎΡ”Π²ΠΈΠΉ соус
  • Π‘Π°ΠΊΠ»Π°ΠΆΠ°Π½ 1 ΡˆΡ‚.
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π±ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ 1 ΡˆΡ‚.
  • ΠŸΠ΅Ρ€eΡ†ΡŒ гострий 1 ΡˆΡ‚.
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 1 ΡˆΡ‚.
  • Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ (ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ–) 120 Π³
  • Цибуля ріпчаста 4 ΡˆΡ‚.
  • Часник 4 Π·ΡƒΠ±.
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна
  • Рис

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ М'ясо Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎ ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ прямокутниками ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 2Ρ…4см.

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ Викласти Ρƒ миску Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ соєвим соусом, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ маринуватися ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Ρƒ, Π°Π»Π΅ Ρ‡ΠΈΠΌ довшС, Ρ‚ΠΈΠΌ ΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅.

Ρ„ΠΎΡ‚ΠΎ М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ

ΠŸΠΎΡ‡ΠΈΡΡ‚ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ– ΠΏΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ всі ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–.

ΠŸΠΎΡΡ‚Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ варитися рис.

Π©ΠΎΠ± рис Π±ΡƒΠ² розсипчастим, ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ Ρ– Ρ€Π΅Ρ‚Π΅Π»ΡŒΠ½ΠΎ Π·Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ.

Π£ ΠΊΠ°Π·Π°Π½ΠΊΡƒ Π½Π°Π³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Ρ– викласти Ρ‚ΡƒΠ΄ΠΈ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈΠΉ рис. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π· ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ Ρ– смаТити Ρ‚Π°ΠΊ 2 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΊΠΎΠΆΠ½Π° рисинка покрилася ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π·Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ, довСсти Π΄ΠΎ кипіння Π²ΠΎΠ΄Ρƒ Π½Π° Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–, посолити, Π·Π°ΠΊΡ€ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΊΡ€ΠΈΡˆΠΊΠΎΡŽ Ρ– Π·ΠΌΠ΅Π½ΡˆΠΈΡ‚ΠΈ вогонь Π΄ΠΎ ΠΌΡ–Π½Ρ–ΠΌΡƒΠΌΡƒ. Π’Π΅ΠΏΠ΅Ρ€ рис ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π΅Π½ варитися Π½Π° Π΄ΡƒΠΆΠ΅ ΠΌΠ°Π»Π΅Π½ΡŒΠΊΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–.

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ Π‘Π²ΠΈΠ½ΠΈΠ½Π° Π‘Π°ΠΊΠ»Π°ΠΆΠ°Π½ Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΡƒΠ·Π΄ΠΎΠ²ΠΆ Π½Π°Π²ΠΏΡ–Π» Ρ– ΠΊΠΎΠΆΠ½Ρƒ ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΡƒ Π½Π°ΡˆΠ°Ρ‚ΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ навскіс ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ‚ΠΎΠ²Ρ‰ΠΈΠ½ΠΎΡŽ 0,5 см. ΠŸΠΎΡΠΈΠΏΠ°Ρ‚ΠΈ ΡΡ–Π»Π»ΡŽ Ρ– Π΄Π°Ρ‚ΠΈ постояти.

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ Π‘ΠΎΡ”Π²ΠΈΠΉ соус Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ пластинками.

ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡ€ΡƒΠΆΠ΅Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ довгастими Π΄ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎ.

Π‘ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° сСгмСнти, які ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎΠ²Π³ΠΈΠΌΠΈ Ρ€ΠΎΠΌΠ±Π°ΠΌΠΈ.

ΠŸΠ΅ΠΊΡƒΡ‡ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ очистити Π²Ρ–Π΄ насіння Ρ– ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ соломкою.

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ Π‘Π°ΠΊΠ»Π°ΠΆΠ°Π½ Часник ΠΏΠΎΡ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π΅ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΌΠΈ пластинами, Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π°Π²ΠΏΡ–Π».

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ

ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ 2 сковороди.

 

Π ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Ρ– ΡƒΠΊΠΈΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– часник, Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· дСякий час Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Ρ– Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ обсмаТити.

Π£ Ρ†Π΅ΠΉ час Π½Π° Π΄Ρ€ΡƒΠ³ΠΈΠΉ сковороді Π½Π° Π΄ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– обсмаТити ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚Ρ– ΠΉ ΠΎΠ±ΡΡƒΡˆΠ΅Π½Ρ– Π±Π°ΠΊΠ»Π°ΠΆΠ°Π½ΠΈ. Коли Π±Π°ΠΊΠ»Π°ΠΆΠ°Π½ΠΈ ΠΎΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠ°Ρ‚ΡŒΡΡ, вийняти Ρ—Ρ… ΡˆΡƒΠΌΡ–Π²ΠΊΠΎΡŽ Π½Π° ΠΏΠ°ΠΏΠ΅Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Ρ€ΡƒΡˆΠ½ΠΈΠΊ, Ρ‰ΠΎΠ± Π·Π°ΠΉΠ²ΠΈΠΉ ΠΆΠΈΡ€ увібрався.

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ ΠŸΠ΅Ρ€eΡ† На сковороді, Π΄Π΅ смаТилися Π±Π°ΠΊΠ»Π°ΠΆΠ°Π½ΠΈ, швидко обсмаТити ΠΌ'ясо Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Ρ–Π· соєвим соусом, Ρƒ якому Π²ΠΎΠ½ΠΎ маринувалося.

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° Π£ сковороду Π΄ΠΎ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ– Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Ρ– всС Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ.

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Коли ΠΌ'ясо ΠΎΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠΈΡ‚ΡŒΡΡ, пСрСкласти ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΎ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π², Ρ‚ΡƒΠ΄ΠΈ ΠΆ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π±Π°ΠΊΠ»Π°ΠΆΠ°Π½ΠΈ, посипати Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΌ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ, ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ ΠΊΠΎΡ€Ρ–Π°Π½Π΄Ρ€ΠΎΠΌ. МоТна Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΏΡ–Π²Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ столового ΠΎΡ†Ρ‚Ρƒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π½Π΅ вистачає солі, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‰Π΅ соєвого соусу.

УсС ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ Ρ– страва Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°.

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ Цибуля ріпчаста

М'ясо Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΏΠΎ-ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΈ Часник ΠŸΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° стіл Ρƒ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠ°Ρ… Ρ–Π· рисом. 

 

 

http://recepti.biz.ua Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ арахисового масла

Π’Ρ‹ ΠΊΠΎΠ½Π΄ΠΈΡ‚Π΅Ρ€ ΠΈΠ· ΠŸΠ΅Ρ‚Π΅Ρ€Π±ΡƒΡ€Π³Π°: Π½Π΅Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ³ΠΎΠΉ ΠΊΡ€Π΅ΠΌ для Ρ‚ΠΎΡ€Ρ‚Π°.