М'ясо з овочами і рисовою вермішеллю
- Яловичина (нежирна свинина, куряче філе) 400 г
- Квасоля (стручкова, морожена) 0.5 пач.
- Капуста цвітна (морожена) 0.5 пач.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень (кріп, петрушка)
- Локшина рисова (вермішель)
М'ясо нарізати тонкими смужками, покласти у глибоку посудину, додати 2 столові ложки рослинної олії, тушкувати на середньому вогні із закритою кришкою. Нарізати цибулю на 4 частини, потім соломкою. Моркву натерти на крупній тертці. Додати цибулю, моркву до м'яса, тушкувати хвилин п'ять, додати цвітну капусту і стручкову квасолю. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Тушкувати, м'ясо і овочі пускають сік, якщо його мало, долити трохи кип'яченої води. Додати рисову вермішель, готувати 3 хвилини. У кінці додати порізану зелень. Можна додати спеції, замість солі заправити соєвим соусом.
Семена грибов вешенки купить - салат с жареными грибами. Потрясающе вкусный салат.
Готовим со вкусом - кулинарные рецепты с фотографиями.
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Печенье барни с какого возрастаПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Праздничные рецепты: майонез домашний. Готовим стейк.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter