М'ясо з овочами і рисовою вермішеллю

ДРУГІ СТРАВИ
903 М'ясо з овочами і рисовою вермішеллю
Фото - М'ясо з овочами і рисовою вермішеллю
інгредієнти:
  • Яловичина (нежирна свинина, куряче філе) 400 г
  • Квасоля (стручкова, морожена) 0.5 пач.
  • Капуста цвітна (морожена) 0.5 пач.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Локшина рисова (вермішель)

М'ясо нарізати тонкими смужками, покласти у глибоку посудину, додати 2 столові ложки рослинної олії, тушкувати на середньому вогні із закритою кришкою. Нарізати цибулю на 4 частини, потім соломкою. Моркву натерти на крупній тертці. Додати цибулю, моркву до м'яса, тушкувати хвилин п'ять, додати цвітну капусту і стручкову квасолю. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Тушкувати, м'ясо і овочі пускають сік, якщо його мало, долити трохи кип'яченої води. Додати рисову вермішель, готувати 3 хвилини. У кінці додати порізану зелень. Можна додати спеції, замість солі заправити соєвим соусом.

Семена грибов вешенки купить - салат с жареными грибами. Потрясающе вкусный салат.

Готовим со вкусом - кулинарные рецепты с фотографиями.

ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Печенье барни с какого возрастаПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Праздничные рецепты: майонез домашний. Готовим стейк.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter