М'ясо з овочами
- Свинина 300 г
- Тісто листкове бездріжджове 300 г
- Яблуко (кисле) 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Часник (сушений)
- Перець чорний
Свинину порізати невеликими кубиками.
Цибулю порізати і покласти до м'яса.
Посолити, поперчити.
Гарно все перемішати і поставити маринуватися у холодильник на ніч.
Покласти м'ясо в горщики.
Яблука, моркву, кабачок, перець, помідори очистити від шкірки і насіння. Нарізати кубиками.
Моркву обсмажити.
Покласти в горщики всі овочі. У кінці посипати сушеним часником і сіллю.
Накрити кришкою.
Увімкнути духовку (170 градусів) і поставити горщики на 1 годину.
Тісто розморозити. Вирізати кришки для горщиків.
Через годину вийняти горщики і накрити тістом.
Зверху покласти вирізаний з тіста лист. Змастити жовтком.
Поставити в духовку ще на 20 хвилин.
Салаты с балыком кетыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Як варити уху з головияк варити уху
Рецепты Приготовления: рецепт салата курица в перьях. Буржуйский салат с Курицей.
Рецепты с малиной: рецепты новогодних праздничных блюд. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Кухня разые рецепты Холодной закуски. Холодные закуски рецепты с фото.
Ресторан Украинской кухни тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter