М'ясо з овочами
- Яловичина 700 г
- Баклажан 2 шт.
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий
- Сіль
- Перець чорний
- Паприка солодка
- Олія рослинна
- Вода (окріп)
Яловичину вимити й нарізати шматочками.
Кабачок почистити.
Розігріти олію і обсмажити м'ясо з усіх боків. Тушкувати хвилин 10.
Тим часом баклажани і кабачок нарізати кружечками, потім не дуже тонкою соломкою. Додати до м'яса.
Перемішати і смажити, періодично помішуючи. На іншій сковорідці обсмажити нарізану кубиками цибулю, додати терту моркву.
Коли морква обсмажиться, овочі додати до м'яса. Туди ж укинути маринований перець (шматочками) або свіжий (заморожений, соломкою). Перемішати.
Приправити перцем і паприкою. Налити окропу (але не заливати), додати по 2-3 ст. л. томатного соусу і трохи маринаду від перцю.
Зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати, періодично помішуючи, хвилин 30-40, доки м'ясо не стане м'яким. Хвилин за 10 до закінчення посолити.
Салат з селери рецептиМясных, фруктовых и экзотических салатов
рецепт домашней выпечки ржаного хлеба
А каков Ваш характер: рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепты для мультиварки, вкусно.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на любой вкус: салат с белыми грибами.
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат черепаха с фото. Потрясающе вкусный салат.
Рецепт салат очень вкусный. Рецепты приготовления вкусных салатов.
Маковый торт на заказ: маковый торт. Оригинальные торты на заказ.
Украинская кухня шинок здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter