М'ясо з овочами
- М´ясо (яловичина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Зелень
- Сіль
- Перець мелений
- Лист лавровий
М'ясо порізати на шматочки.
Цибулю порізати півкільцями.
Обсмажити на олії цибулю з м'ясом хвилин 10, додати сіль, спеції.
Потім м'ясо із цибулею скласти у каструлю, додати кип'яченої води, накрити кришкою і тушкувати майже до готовності на слабкому вогні.
Перець і помідори порізати на шматочки.
Коли м'ясо буде майже готове, додати солодкий перець, помідори, лавровий лист. Нехай м'ясо покипить ще хвилин 15.
За 2 хвилини до закінчення приготування додати до м'яса посічену зелень.
Рецепты пончиков на кефиреИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Католическое Рождество рецепт. Рецепт Индейка Рождество.
Индийская кухня пажитник рецепты. Индийская кухня чатни рецепты.
Праздничные рецепты: майонез домашний.
www.recepti.biz.ua пирог со шпинатом и щавелем
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter