М'ясо з овочами
- Свинина (яловичина) 1 кг
- Зелень (петрушка, кінза, кріп) 3 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Перець солодкий (червоний або жовтий) 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати тонкими пластинами, як на маленькі відбивні.
Цибулю очистити й нарізати тонкими півкільцями.
Каструлю або сковорідку із товстим дном змастити олією.
Викласти шар м'яса, посолити, поперчити, зверху - шар цибулі, повторити шари, доки м'ясо і цибуля не закінчаться.
Закрити кришкою і поставити на середній вогонь, коли з'явиться шипіння і сік, який дасть м'ясо, і цибуля закипить, зменшити вогонь і тушкувати м'ясо під закритою кришкою хвилин 40.
Через 40 хвилин м'ясо із цибулею акуратно перемішати, викласти у каструлю шар нарізаного соломкою перцю.
Шар дрібно посіченої зелені, закрити кришкою і тушкувати ще 10 хвилин.
Усе перемішати, додати нарізані помідори, закрити кришкою і тушкувати м'ясо до готовності.
Викласти м'ясо на тарілку, прикрасити листям салату або свіжою зеленню.
На гарнір можна подати варену картоплю.
Закваски для йогурта Yogurton: ржаная закваска рецепт. Закваски для сыра ЧИЗ.
Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter