М'ясо з картопляним суфле
- М´ясо (свинина, курка, індичка)
- Гірчиця 1 ст.л.
- Картопля 5 шт.
- Вершки 200 мл
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Сир 50 г
М'ясо нарізати скибочками товщиною близько 1 см, трохи відбити, змастити гірчицею і залишити на 20 хв. Потім обсмажити скибочки до золотистої скоринки. Сиру картоплю натерти на тертці, віджати і залити вершками. Додати по ложці все борошно, розмішати. Жовтки відокремити від білків. Жовтки злегка збити, додати в картопляну масу. Приправити сіллю і перцем. Білки збити в піну і обережно перемішати з картоплею. У вогнетривку форму викласти м'ясо, бортики змастити олією і акуратно вилити картопляну суміш. Посипати тертим сиром і поставити в духовку на середню полицю. Запікати при 180 градусах під фольгою приблизно 20 хв. Зняти фольгу і запікати ще близько 10-15 хв до появи золотисто-коричневої скориночки.
http://recepti.biz.ua Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта
Готовим со вкусом: новые рецепты тортов с фото. Как приготовить летний салат.
ЗдесьИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter