М'ясо з кабачками і зеленим горошком
- М´ясо (свинина, м´якоть) 300 г
- Кабачок 500 г
- Горошок зелений 70 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля 6 шт.
- Кріп
- Соус соєвий 2 ч.л.
- Олія рослинна
- Часник 6 зуб.
М'ясо нарізати на дрібні шматочки.
Нарізати кубиками кабачок.
Очистити зелений горошок.
Нарізати дрібними кубиками моркву.
Злегка обсмажити м'ясо на олії (4-6 хвилин). Змішати м'ясо, кабачки, моркву та горошок. Розкласти суміш по двох горщиках.
Нарізати часник на 2-3 частини і укласти його в горщики. Дрібно нарізати цибулю і розподілити досить товстим шаром поверх м'ясо-овочевої суміші.
Налити в горщики по одній чайній ложці соєвого соусу. Поверх всього покласти суцвіття кропу. Закрити горщики і відправити в духовку на 50 хвилин.
Дістати горщики з духовки, видалити кріп і подавати до столу.
Рецепт салата с зеленью на английском языке www.recepti.biz.ua
Рецепты салатов с языком с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter