М'ясо з імбиром
- Рис 300 г
- Яловичина (м´якоть) 500 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Апельсин 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Цукор 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Крохмаль 1 ч.л.
Рис відварити до готовності.
Цибулю дрібно нарізати.
Цедру апельсина подрібнити. Із апельсина вичавити сік.
З'єднати соєвий соус, цукор і крохмаль із соком.
Підсмажити цибулю на рослинній олії із подрібненим імбиром, часником і цедрою.
Окремо підсмажити м'ясо, нарізане соломкою, потім додати цибулю і соус. Тушкувати до готовності.
Викласти на тарілку рис, по краях м'ясо і полити соусом.
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские рецепты выпечки. Натуральный рецепт от насморка.
Рецепты пирогов и пирожков - пирог в разъемной форме. Кухонные Принадлежности.
Рецепты Приготовления - салат невеста рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт салата КурицаА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Чанахи рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter