М'ясо з грибним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
669 М'ясо з грибним соусом
Фото - М'ясо з грибним соусом
інгредієнти:
  • М´ясо 500 г
  • Гриби (печериці, опеньки, білі) 200 г
  • Шафран
  • Вершки 200 мл
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Спеції (для м´яса)

Мяско з грибним соусом інгредієнти М'ясо нарізати на дрібні смужки та викласти на розжарену сковороду (попередньо налити олію). Обсмажити на великому вогні близько 10 хвилин.

Мяско з грибним соусом Налити води так, щоб покрило м'ясо. Посолити, поперчити і додати спеції для м'яса. Додати шафран, 2 пучки. Зменшити вогонь на повільний. І накрити кришкою.

фото Мяско з грибним соусом Через хвилин 20-30 налити ще трохи води й додати гриби. Тушкувати хвилин 10 і додати вершки.

Мяско з грибним соусом М'ясо Тушкувати м'ясо ще хвилин 10-15.

Мяско з грибним соусом Гриби Подавати з вареною картоплею, посипаною кропом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter