М'ясо з грибним соусом
681
інгредієнти:
- М´ясо 500 г
- Гриби (печериці, опеньки, білі) 200 г
- Шафран
- Вершки 200 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Спеції (для м´яса)
М'ясо нарізати на дрібні смужки та викласти на розжарену сковороду (попередньо налити олію). Обсмажити на великому вогні близько 10 хвилин.
Налити води так, щоб покрило м'ясо. Посолити, поперчити і додати спеції для м'яса. Додати шафран, 2 пучки. Зменшити вогонь на повільний. І накрити кришкою.
Через хвилин 20-30 налити ще трохи води й додати гриби. Тушкувати хвилин 10 і додати вершки.
Тушкувати м'ясо ще хвилин 10-15.
Подавати з вареною картоплею, посипаною кропом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі