М'ясо з грибами в горщиках
- М´ясо (яловичина, свинина) 1 кг
- Гриби 300 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Лавровий лист 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Борошно 1 ст.л.
- Сметана 200 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Приправа
М'ясо нарізати на невеликі шматочки. Гриби можна залишити цілими (якщо маленькі).
На дно горщика укласти нарізану ріпчасту цибулю (побільше), скибочки м'яса, гриби, трохи перцю чорного меленого, лавровий лист, сіль. У нагріту духовку (180-200°С) поставити горщик, закрити кришкою. Тушкувати в духовці до готовності 1-1,5 год.
За 20 хвилин до готовності дістати з духовки, залити підливою.
Підлива: в обсмажене борошно налити сметану, додати 2 нарізаних зубчика часнику. Тушкувати на слабкому вогні, посолити, поперчити, додати приправу за смаком. Залити цим соусом м'ясо і ще 20 хвилин потім у духовці без кришки, щоб підрум'янилося.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салат с креветками и омлетом. Приготовьте полезные салаты.
Карл шумахер рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления сельди под шубой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter