М'ясо з грибами в горщиках

ДРУГІ СТРАВИ
652 М'ясо з грибами в горщиках
Фото - М'ясо з грибами в горщиках
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина, свинина) 1 кг
  • Гриби 300 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Сметана 200 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Приправа

М'ясо нарізати на невеликі шматочки. Гриби можна залишити цілими (якщо маленькі).

На дно горщика укласти нарізану ріпчасту цибулю (побільше), скибочки м'яса, гриби, трохи перцю чорного меленого, лавровий лист, сіль. У нагріту духовку (180-200°С) поставити горщик, закрити кришкою. Тушкувати в духовці до готовності 1-1,5 год.

За 20 хвилин до готовності дістати з духовки, залити підливою.

Підлива: в обсмажене борошно налити сметану, додати 2 нарізаних зубчика часнику. Тушкувати на слабкому вогні, посолити, поперчити, додати приправу за смаком. Залити цим соусом м'ясо і ще 20 хвилин потім у духовці без кришки, щоб підрум'янилося.

Вкусные Рецепты В Мультиварке: салат с креветками и омлетом. Приготовьте полезные салаты.

Карл шумахер рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

http://recepti.biz.ua рецепт приготовления сельди под шубой

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter