М'ясо з грибами в горщиках
- Індичка (гомілка, крило, філе) 500 г
- Філе куряче 500 г
- Гриби (консервовані, печериці) 300 г
- Картопля 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Сир 50 г
- Майонез 3 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції
- Кріп 1 пуч.
Індичку залити водою, насипати сіль та спеції, варити 15-20 хв.
У горщики налити по 1 ст. л. олії.
Цибулю нарізати півкільцями і розкласти по горщиках.
Індичку дістати з води, обдати холодною водою і нарізати кубиками, покласти на цибулю.
Нарізати картоплю кубиками, покласти на індичку.
Тепер нарізані гриби.
Нарізати кубиками куряче філе і викласти на гриби.
Залити на 1/3 бульйоном від індички.
Соус: змішати сметану, майонез, натертий на дрібній тертці сир і спеції.
Покрити вміст кожного горщика соусом і поставити в духовку на 10 хвилин при 220 градусах, потім накрити кришкою і тушкувати при 180 градусах 40 хв. До повної готовності.
Перед подачею на стіл посипати кропом.
Рецепт приготовления салата мимозаКулинарные рецепты
Рецепты для пекарни - рецепт ужина на скорую руку. Рецепты Приготовления.
Американская кухня рецепты тортовАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter