М'ясо з чорносливом і корицею для пароварки
726
інгредієнти:
- М´ясо 1 кг
- Чорнослив 500 г
- Морква 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Масло вершкове 40 г
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Вино біле сухе 100 мл
- Цукор
- Сіль
- Перець чорний
- Кориця
- Рис 150 г
М'ясо помити, порізати на шматки, злегка обсмажити до скориночки. Окремо посмажити цибулю. Моркву натерти. У ємність для рису скласти всe шарами: м'ясо, цибулю, моркву. Заправити підсмаженим борошном із сіллю, перцем, цукром і білим сухим вином. Все помістити в пароварку на 1 годину і в ній варити. За 30 хвилин до готовності покласти ошпарений окропом чорнослив і корицю.
Готовим со вкусом - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Печи-мангалы Vesta: рецепт лаваш на гриле.
Очень вкусные закуски: холодные закуски рецепты.
Сирник рецепти фотосирник рецепти фото
Шашлык из куриных сердец www.recepti.biz.ua
Кухонные гарнитуры Классика: украинская кухня. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі