М'ясо з чорносливом і корицею для пароварки

ДРУГІ СТРАВИ
711 М'ясо з чорносливом і корицею для пароварки
Фото - М'ясо з чорносливом і корицею для пароварки
інгредієнти:
  • М´ясо 1 кг
  • Чорнослив 500 г
  • Морква 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Масло вершкове 40 г
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Цукор
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Кориця
  • Рис 150 г

М'ясо помити, порізати на шматки, злегка обсмажити до скориночки. Окремо посмажити цибулю. Моркву натерти. У ємність для рису скласти всe шарами: м'ясо, цибулю, моркву. Заправити підсмаженим борошном із сіллю, перцем, цукром і білим сухим вином. Все помістити в пароварку на 1 годину і в ній варити. За 30 хвилин до готовності покласти ошпарений окропом чорнослив і корицю.

Готовим со вкусом - рецепты праздничных блюд с фотографиями.

Печи-мангалы Vesta: рецепт лаваш на гриле.

Очень вкусные закуски: холодные закуски рецепты.

Сирник рецепти фотосирник рецепти фото

Шашлык из куриных сердец www.recepti.biz.ua

Кухонные гарнитуры Классика: украинская кухня. Мебельная фабрика Стильные Кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter