М'ясо з чорносливом і корицею

ДРУГІ СТРАВИ
644 М'ясо з чорносливом і корицею
Фото - М'ясо з чорносливом і корицею
інгредієнти:
  • Яловичина 800 г
  • Морква 5 шт.
  • Цибуля 3 шт.
  • Чорнослив 500 г
  • Вино біле сухе 2 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Кориця 1 ч.л.

Для соусу: дрібно нарізану цибулю обсмажити на олії. Натерти на тертці моркву і змішати зі смаженою цибулею. Додати обсмажене борошно з додаванням солі, цукру, вина.

Вимити м'ясо і нарізати невеликими шматочками. Розігріти казан з оліїю і обсмажити шматочки м'яса до рум'яної кірочки. Додати приготовлений соус і додати трохи води, тушкувати м'ясо на маленькому вогні. За 30 хвилин до готовності додати промитий ошпарений окропом чорнослив і корицю. Можна додати томатну пасту.

Готовим со вкусом - рецепты блюд из рыбы.

Рецепты вкусных оладьев - оладьи из рыбной икры. Очень вкусные оладьи.

Рецепты потрясающих салатов - рецепты салаты. Готовим со вкусом.

Рецепт закуски рафаэллоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Мультиварка Philips - новые рецепты тортов с фото. Готовим со вкусом.

Индийская кухня (рецепты, факты, статьи. Индийская кухня рецепт дал.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter