М'ясо з чорносливом і корицею
- Яловичина 800 г
- Морква 5 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Чорнослив 500 г
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Кориця 1 ч.л.
Для соусу: дрібно нарізану цибулю обсмажити на олії. Натерти на тертці моркву і змішати зі смаженою цибулею. Додати обсмажене борошно з додаванням солі, цукру, вина.
Вимити м'ясо і нарізати невеликими шматочками. Розігріти казан з оліїю і обсмажити шматочки м'яса до рум'яної кірочки. Додати приготовлений соус і додати трохи води, тушкувати м'ясо на маленькому вогні. За 30 хвилин до готовності додати промитий ошпарений окропом чорнослив і корицю. Можна додати томатну пасту.
Готовим со вкусом - рецепты блюд из рыбы.
Рецепты вкусных оладьев - оладьи из рыбной икры. Очень вкусные оладьи.
Рецепты потрясающих салатов - рецепты салаты. Готовим со вкусом.
Рецепт закуски рафаэллоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мультиварка Philips - новые рецепты тортов с фото. Готовим со вкусом.
Индийская кухня (рецепты, факты, статьи. Индийская кухня рецепт дал.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter