М'ясо з брюссельською капустою
- М´ясо (свинина) 750 г
- Морква (молода, заморожена) 300 г
- Капуста брюссельська (заморожена) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Соус (томатний) 2 ст.л.
Шматки м'яса, як на відбивні, обсмажуємо трохи на великому вогні.
Складаємо в каструлю.
Готуємо овочі: на олії обсмажуємо цибулю.
Додаємо нарізані помідори (можна і без них).
Маленьку морквину.
Брюссельську капусту, трохи обсмажуємо.
Додаємо столову ложку борошна і томатний соус, ретельно розмішуємо.
Потім додати воду, щоб покрило овочі. Довести до кипіння, посолити, поперчити.
Залити м'ясо овочами з соусом і тушкувати хвилин 30.
Кулинарный сайт рецепты с фото www.recepti.biz.ua
Рецепт торта вишиванкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: кекс з яблуками рецепт. Простые рецепты блюд.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с каперсами.
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление канапе. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter