М'ясо з брусничним соусом
682
інгредієнти:
- Яловичина 200 г
- Брусниця 100 г
- Соєвий соус
- Цукор
- Перець білий
Нарізаємо м'ясо на порційні шматки, кладемо на сковороду, злегка перчимо.
Обсмажуємо м'ясо на олії без запаху до рум'яної скоринки.
Розминаємо брусницю (можна використовувати журавлину).
Додаємо до брусниці цукор за смаком, соєвий соус і трохи води.
Брусницю відправляємо в сковороду до м'яса.
Накриваємо кришкою і доводимо до готовності на маленькому вогні 10 хвилин.
Вкусная Польская выпечка рецепты recepti.biz.ua
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz.ua рецепты крема для торта медовик
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі