М'ясо "Ювілейне"
- Свинина
- Сіль
- Часник
- Морква
Скласти м'ясо у каструлю, залити холодною водою з-під крана, додати спеції (для м'яса, для шашлику), додати сіль. Вода повинна бути досить солоною. Залишити м'ясо у розсолі на 12 годин, добу, можна більше (36 годин). Якщо дуже пересолити маринад, додати трохи оцту.
Після маринування дістати м'ясо (шийку, окіст), дати хвилин 20, щоб водичка зайва збігла. Нашпигувати м'ясо морквою і часником, побільше і глибше. Загорнути м'ясо у фольгу і поставити у духовку на 4-5 годин. Температура близько 200 градусів. За півгодини до готовності відкрити фольгу, увімкнути духовку на повну потужність, щоб м'ясо підрум'янилося і рідина зайва випарувалася.
Рецепты выпечки на Рождество с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салати з мисливською ковбасоюсалати з мисливською ковбасою
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
http://recepti.biz.uaДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
ЗдесьКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter