М'ясо яловичини із селерою по-китайськи
- М´ясо (яловичина) 400 г
- Морква 2 шт.
- Селера черешкова
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Вино біле сухе 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Імбир 0.5 ч.л.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Цибуля зелена
Моркву натерти на тертці для корейських салатів, стебло селери нарізати на невеликі шматочки, цибулю (порей) порізати.
М'ясо нарізати на маленькі тонкі шматочки, соломкою.
Розігріти дві столові ложки олії на сковороді. М’ясо викласти на сковороду. Додати вино. Пасерувати доки м'ясо не змінить колір (не побіліє).
Як тільки побіліє, злити рідину і залишити. М'ясо далі пасерувати помішуючи, доки не стане сухим. Додати у м'ясо соус, цукор, подрібнений часник.
Добре перемішати.
Додати моркву, селеру, цибулю, тертий імбир і рідину, яку залишали.
Зробити вогонь побільше і помішуючи пасерувати, доки практично вся рідина не випарується.
У кінці додати перець.
www.recepti.biz.ua приготовления Украинского борща рецепты
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоДиетические продукты
Холодные закуски рецепт http://recepti.biz.ua
Настоящий суп харчо с фото - салати з крабовими паличками рецепти.
Оригинальные Кремы: недорогой крем для торта. Заказать торт на свадьбу.
ЗдесьСовременное искусство
Кухонные Принадлежности - украинская выпечка рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Салат мимоза очень вкусный recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua рецепт крема для торта наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter