М'ясо "Як у ресторані"
- Свинина 400 г
- Олія соняшникова 50 мл
- Майонез 100 г
- Зелень (петрушка) 50 г
- Часник 4 зуб.
- Сир твердий 50 г
Нарізати м'ясо плоскими шматками по ширині приблизно 1-1,5 см, відбити з обох сторін і посолити.
Викласти відбиті шматки м'яса на сковороду. Додати олію і 1/3 склянки води, тушкувати на великому вогні, доки вода не википить. Приблизно хвилин 15.
Змішати майонез, петрушку. Додати роздавлений часник і натертий сир на великій тертці.
Якщо у м’ясі залишилося трохи води, то можна її злити. Додати трохи олії і смажити ще хвилин 5 з обох боків до золотистої скоринки.
Викласти м'ясо на плоску тарілку. Потім потроху на кожен шматочок маленькою ложечкою покласти сирну масу.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы
Кулинарные рецепты: рецепт кекс столичный. Очень вкусные кексы.
Салат копченая Курица. Рецепт салата цезарь с Курицей.
Варенье в магазине Утконос - черничное варенье. Варенье из арбуза.
Крем для торта с манкойЭфирные масла, кремы
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов из креветок с фото. Как приготовить летний салат.
Рецепты салата из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мимоза рецепт салатаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter