М'ясо "Валет"
- М´ясо (свинина або яловичина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Масло вершкове 100 г
М'ясо порізати на шматочки (приблизно 4х4 см).
Перекласти м'ясо на суху сковороду і на середньому вогні випарити м'ясний сік.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Чим більше цибулі, тим смачніше буде м'ясо. Краще брати цибулі стільки ж, скільки м'яса.
Коли м'ясний сік майже повністю випарується, долити у сковороду олію і трохи обсмажити м'ясо.
Потім у сковороду до м'яса додати вершкове масло, цибулю, сіль, перець, і перемішати. На невеликому вогні смажити доки цибуля не стане прозорою.
Перекласти м'ясо із цибулею у каструлю, а у сковороду де смажилося м'ясо долити 1 склянку води, довести до кипіння і вилити у каструлю до м'яса.
Каструлю поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь до найменшого і тушкувати м'ясо із цибулею: свинину - близько 2,5 годин, яловичину - не менше 4 годин.
Ознаки готовності: цибуля має повністю розчинитися і перетворитися на підливу, м'ясо повинно танути в роті.
Подавати можна із будь-яким гарніром, особливо добре з картопляним пюре або з рисом, з гречкою.
Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком. Праздничные рецепты.
Отдых у моря без посредников: салат ласточкино гнездо фото. Ласточкино Гнездо.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарный сайт ирины крутовой. Сайты кулинарной тематики.
Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепт салата мимоза с сырок здесь
Список форумов кулинарных сайтов. Googl кулинарные рецепты сайт хорошая кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter